Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум предложи своята гледна точка за бързата адаптация, която новото попълнение Мохамед Салах показва. Според холандеца при „червените” египтянинът има пълна свобода на терена и това му помага значително.

Солиден Ливърпул прекърши Херта за ЧРД

Бившият ас на Рома вкара цели 3 попадения по време на подготовката, като последното дойде при 3:0 над Херта Берлин в контрола по случай 125-ите годишнини и на двата клуба. След тези изяви вече много малко хора си спомнят, че Ливърпул би могъл да подобри трансферния си рекорд, ако всички бонуси по сделката с „джалоросите” бъдат изпълнени.

„Салах наистина лети. Не видях последния му гол, понеже бях в съблекалнята, но разбрах, че е бил добър”, коментира Вайналдум по повод попадението с прехвърлящ удар.

Клоп обожава Салах и неговият "ол-инклузив" футбол

„Той привикна към всичко много добре. Не само е страхотен играч, но също така и чудесен човек. Това прави нещата по-лесни както за него, така и за нас, които го приемаме. От момента, в който пристигна, той е свободен да бъде себе си. Това ни носи само позитиви”, допълни Вайналдум.