„Отборът сега е по-зрял от миналата година, имаме по-голям капацитет да се справяме със стреса и да се борим за титлата“, заяви мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино преди дербито с Арсенал утре.

„Шпорите“ се намират в страхотна форма от началото на годината и стопиха преднината на лидера Челси на 4 точки, като все още се надяват, че могат да стигнат до шампионската титла. „По някакъв начин случилото се миналата година ни мотивира, а по друг ни кара да се подобряваме. Трябва да разберем защо се случи така и след това да намерим решение“, коментира Почетино, след като лондончани се провалиха в битката за титлата миналия сезон.

Ако утре вземат дербито на северен Лондон, „шпорите“ ще завършат пред градския си съперник в крайното класиране за първи път от 22 години насам. „Нашата цел е да спечелим титлата, не да завършим пред Арсенал. Не се интересувам от Арсенал, от техните играчи, интересувам се от моя клуб, моите фенове. Ще дадем всичко от себе си да спечелим, защото тогава оставаме в битката за титлата“, допълни аржентинецът. /БГНЕС