Мениджърът на Тотнъм Маурисо Почетино не скри разочарованието си от загубата срещу Челси с 2:4 на полуфинала за Купата на Футболната Асоциация, но заяви, че е горд с представянето на своите футболисти.

„Вярно е, че в момента футболистите са много разочаровани, но от утре започваме отново работа и ще се фокусираме върху следващия ни мач с Кристъл Палас”, сподели Почетино.

Челси матира Тотнъм за финал във ФА Къп

„Ако играем така, както играхме днес, няма за какво да се притесняваме. Ако съм привърженик на Тотнъм бих бил много разочарован, но аз се чувствам горд, защото доминирахме над отбор, който играе много силно.

Ние ги принудихме да играят дълбоко и на контраатаки. Играчите положиха неимоверни усилия. Това е първият ми полуфинал. Не мога да променя нещата. Миналото си е минало, като ние трябва да изградим настоящето, за да имаме по-добро бъдеще", заяви наставникът на „шпорите”.

"Имаме невероятен отбор, като просто се нуждаем само от време, за да спечелим. Да играем на това ниво срещу Челси и останалите клубове е фантастично за нас – голямо нещо”, каза за финал специалистът. /БГНЕС