Че в Англия се плащат луди пари на звездите, е ясно отдавна. Но явно и дълбоко замразените резерви във водещите клубове си живеят добре живота. Това си личи от последната покупка на Тосин Адарабиойо. 

Това име не ви говори почти нищо? Напълно нормално, защото играчът на Манчестър Сити все още не е направил официален дебют във Висшата лига. Но въпреки това си позволи да закупи имение на стойност 2.25 млн. паунда в най-баровския район на Англия само с парите от заплати при "гражданите". 

20-годишният младок, който дори още не се бръсне, получава по 25 хил. паунда на седмица от клуба. Той е част от първия състав от 2016 г. и вече е събрал достатъчно пари, за да е съсед с някои от най-известните имена на Острова. А има само седем мач, предимно като резерва в Шампионската лига и Купата на Лигата. 

Въпреки това, Тосин Адарабиойо ще се шири в имение с шест спални и пет бани. Освен това има домашен киносалон, фитнес и двор, в който може да се побере цяло голф-игрище. Триетажното имение е обзаведено по последен писък на модата, което е оскъпило още повече покупката на 20-годишния хлапак.