Жозе Моуриньо е точният човек за спечелване на титлата в Англия от Манчестър Юнайтед. Това е категоричното мнение на звездата на Лос Анджелис Галакси - Златан Ибрахимович.

„Червените дяволи” имат изключително труден старт. Тимът загуби три от осемте си двубоя във Висшата лига и отпадна от Карабао Къп от Дарби Каунти. Манчестър Юнайтед се намира на 8-о място във временното класиране на Англия.

Португалският специалист се намира в много трудна ситуация. В медиите дори се появиха информации, че в следващите часове може да бъде уволнен.

Любопитното е, че той получи подкрепа от един от най-скандалните действащи футболисти – Златан Ибрахимович.

„Мисля, че той има уменията да спечели Висшата лига. Смятам, че той е точният човек за този клуб, за този отбор”, сподели нападателят пред BetHard.

“Но треньорът е толкова добър, колкото и неговият отбор. Той не може да направи чудеса, ако отборът не е достатъчно добър. Мисля, че тимът му е добър – прогресира и се представя по-добре. Това е неговата трета година, играчите знаят повече за начина, по който той изисква от тях да играят – затова вярвам, да”, каза още Златан Ибрахимович.