Бъдещето на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще се реши в следващите часове, твърди „The Sun“. Португалецът предстои да се срещне с вицепрезидента по спортните въпроси в клуба Ед Уудуърд. След това ще има голяма яснота дали Специалния ще остане продължи работата си на „Олд Трафорд“ или ще бъде уволнен.

Срещата на върха идва по изричното желание на Моуриньо, който е разочарован от ситуацията в клуба и иска подкрепата на шефовете за политиката, която провежда, за да остане на поста си.

Португалецът влезе в много сериозни спорове с част от играчите си, като най-сериозните са с Пол Погба и Алексис Санчес.

В същото време гледната точка на шефовете на Манчестър Юнайтед е различна и те не могат да разберат споровете между Моуриньо и част от футболистите му.

Според английския вестник има три варианта, които могат да се реализират след срещата между Моуриньо и Уудуърд.

На първо място, клубът може да вземе решение да уволни Моуриньо след лошите резултати от началото на сезона.

Вторият вариант е окончателното решение да бъде отложено в очакване на предстоящите мачове на отбора.

И на трето и последно място, доверието към Моуриньо да бъде препотвърдено до края на сезона.

Ако доверието към Моуриньо бъде потвърдено, то той със сигурност ще иска да подсили своя състав през зимния трансферен прозорец с намерението да вкара отбора на друго ниво.

Жозе Моуриньо се надява да укрепи защитната линия през зимния трансферен прозорец. Португалецът иска да види в състава си Милан Шкриниар от Интер и Алесио Романьоли от Милан. Този сезон 23-годишните Шкриниар и Романьоли записаха за отборите си по 8 мача във всички турнири.