Капитанът на Уест Хем Марк Ноубъл заяви в прав текст, че за отбора ще е по-добре без Димитри Пайе, ако действително французинът желае да напусне Лондон.

Както е известно, плеймейкърът отказва да играе за „чуковете“, тъй като се опитва да форсира свой трансфер в бившия си тим Олимпик Марсилия. Това се случва само 18 месеца, откакто Пайе за първи път облече екипа на Уест Хем. След победата с 3:0 над Кристъл Палас Анди Керъл не се притесни открито да нападне своя бунтуващ се съотборник, а Ноубъл последва примера на тарана.

Пайе все по-близо до изход от Уест Хем

„Аз съм ядосан и разочарован, защото винаги съм казвал, че той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл“, каза опитният англичанин. „Имах – говоря в минало време, понеже с Димитри не сме разговаряли през последните 2-3 седмици – чудесни взаимоотношения с него, но не мога да разбера причините му.“

„Няма да коментирам защо той иска да си тръгне, но зная, че ако някой не желае да играе за отбора, то за всички ще е най-добре той просто да си тръгне“, допълни Ноубъл.