Наставникът на Уест Хем Славен Билич изрази разочарованието си от отношението на звездата на тима Димитри Пайе, който иска да напусне отбора и не желае да тренира със съотборниците си.

Има ли право специалистът обаче да критикува французина, след като преди 20 години той постъпи по същния начин?

През 1997 година Билич беше най-скъпоплатеният футболист на "чуковете", това обаче не му пречи да предприеме същата стъпка като Димитри Пайе.

Хърватинът пожела да напусне клуба в посока Евертън, заради което получи неодобрение от страна на феновете и остави разочарован тогавашния мениджър на Уест Хем Хари Реднап.

"Славен е страхотен футболист. Направихме го най-скъпоплатения играч в клуба и подписа дългосрочен договор. Сега обаче иска да напусне и да стане играч на Евертън. Нищо не можем да направим. Мислим, че и Уест Хем е голям клуб, но той явно мисли друго", казва тогава Реднап.

Въпреки нежеланието от страна на клуба, 28-годишният тогава Билич преминава в редиците на "карамелите" за 4,5 млн. паунда и обяснява решението си така: "Трябваше да го направя. Ние сме професионалисти,а всички футболисти знаят, че ако имат шанс да заиграят за голям клуб, трябва да го направят", споделя той.