Футболистът на Ливърпул Мохамед Салах е бил забелязан да излиза от хотел „Лоури“ в Манчестър, където живее Жозе Моуриньо. „Червените дяволи“ също така използват луксозния хотел и като база, за да задържат играчите заедно.

Феновете на Юнайтед обаче се развълнуваха след публикуването на снимките, на които Салах се появява пред входа хотела. Жозе Моуриньо обитава един от апартаментите от 2016 година, откакто беше назначен за мениджър на „дяволите“.

Според Mirror, крилото на Ливърпул е посетил приятели, в това число и съотборника си в националния тим на Египет – Рамадан Соби.

Мохамед Салах вкара три гола в седем мача във Висшата лиага, за да помогне на своя тим за второто място във временното класиране на Висшата лига. В същото време Манчестър Юнайтед се намира на 10-а позиция след катастрофалния старт на кампанията си.

Апартаментът ми е в хотел „Лоури“, но е фантастичен и ще бъде трудно да се намери друго място с тези невероятни условия, затова не ме съжалявайте в това отношение. Чувствам се у дома най-вече на тренировъчния терен, прекарвам много часове там“, сподели Жозе Моуриньо по-рано през годината пред BBC.