Гуардиола подкрепи Венгер: С теб съм

Пеп Гуардиола защити своя колега Арсен Венгер, чието бъдеще в Арсенал е поставено на карта след поредния разочароващ сезон за "топчиите". Именно испанецът бе в основата на проблемите за Венгер в последните дни след победата на неговия Ман Сити с 3:0 над Арсенал във финала за Купата на Лигата.

Идва ли краят на една ера? Играчи и шефове са срещу Венгер

Все по-засилени са информациите, че Венгер не се радва на доверие сред играчи и ръководство и ще бъде уволнен след края на сезона.

"Винаги подкрепям своите колеги. Не разбирам, когато други мениджъри критикуват свои колеги, защото усещаме едно и също, когато печелим, понякога губим, приемаме мнението на феновете и хората, и се чувстваш сам", заяви Гуардиола.

"Повярвайте ми, чувстваш се сам, защото има огромно напрежение на раменете ти. Разбирам го напълно. Бих искал да му кажа, че съм до него, на негова страна съм. Разбирам какво усеща, защото съм го изпитвал преди."

"Затова не разбирам, когато други мениджъри критикуват, може би хората мислят, че съм казал нещо грешно, трудно ми е да разбера, когато използваш трибуната, за да критикуваш колеги."

"Каквото се случва, може да се случи с мен в бъдеще. Ние спечелихме, аз съм добре, Арсен Венгер не спечели и не е добре", допълни Гуардиола.

Високо напрежение: Гуардиола VS Венгер

Свързани материали

  • Петимата спрягани за поста на Венгер Петимата спрягани за поста на Венгер
  • Венгер пак увърта за бъдещето си в Арсенал Венгер пак увърта за бъдещето си в Арсенал
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Арсен Венгер Пеп Гуардиола Арсенал

Англия