Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за пореден път отклони въпросите относно неговото бъдеще начело на тима. След тежкото поражение с 0:3 от Манчестър Сити във финала за Купата на Лигата миналата неделя, голямата част от феновете на лондончани изразиха остро недоволството си срещу френския специалист.

Петимата спрягани за поста на Венгер

Въпреки това Венгер заяви, че не се вълнува от спекулациите около това дали ще продължи да води „артилеристите“ и след края на сезона.

„Постът ми е последната ми грижа в момента. Основното върху, което съм се концентрирал е да подготвя отбора си по най-добрия начин за утрешния мач“, заяви наставникът, който има договор с „топчиите“ до лятото на 2019 година.

Брендън Роджърс се гласи за стола на Арсен Венгер

Попитан защо не желае да даде яснота относно това дали смята да изпълни контракта си докрай, Венгер отговори: „Ако искате яснота, мога да повторя предишния си отговор. Тук съм от 21 години. Преобърнах целия свят, за да изпълня договора си и не мога да повярвам, че трябва постоянно да отговарям на подобни въпроси“.

В четвъртък Арсенал отново се изправя срещу Манчестър Сити в двубой от 28-ия кръг на Висшата лига. Срещата ще се излъчва пряко пo DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA.