Измина и третият кръг от английската Висша лига, в който видяхме цели 31 попадения. Всяко едно си имаше своето значение, но сега е време да обърнем по-детайлно внимание на красивите отигравания на играчите. В традиционната класация на Gong.bg – „Гросмайсторите на Висшата лига“, може да видите петте най-красивите попадения от изминалия уикенд.

Вижте кои са Топ 5 на головете на третия кръг във Висшата лига:

5. На петата позиция се нареди Тайво Авоний, който откри резултата срещу Манчестър Юнайтед в полза на своя Нотингам Форест на „Олд Трафорд“.

4. Място по-нагоре зае нападателят на Уест Хем Юнайтед Майкъл Антонио, който направи резултата класически 3:0 в гостуването на Брайтън.

3. Третото място остана за героят на Манчестър Сити от финала на Шампионската лига миналия сезон – Родри, който отново се нагърби и с красиво изпълнение опъна мрежата на Шефилд Юнайтед и донесе победата на „гражданите“ с 2:1.

2. В подножието на върха пък остана Рахийм Стърлинг. Английският национал напомни за най-добрите си години, след като отбеляза два гола и направи асистенция при победата на Челси с 3:0 над новака Лутън Таун. Това бе първи успех за новия мениджър на „сините“ – Маурисио Почетино, а първото попадение на Стърлинг заслужава по-специално внимание.

1. Безспорно номер 1 за кръга обаче беше победното попадение на Дарвин Нунес, който влезе от пейката и помогна на своя Ливърпул да стигне до пълния обрат с 2:1 в тежкото гостуване на Нюкасъл. „Червените“ бяха с човек по-малко, но уругваецът се нагърби и собственоръчно отбеляза и двата гола, с които мърсисайдци си тръгнаха с трите точки.

Вижте всички изпълнения в прикаченото видео!