Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Иън Холоуей направи крайно цветист коментар по адрес звездата на Арсенал Алексис Санчес. Колоритният наставник не остана никак впечатлен от поведението на чилийския футболист в последно време и използва загубата с 1:5 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига, за да сподели в прав текст какво мисли за него.

Безсилие?! Санчес напсува съотборник в игра, хвърли ръкавиците

Снощи „топчиите“ записаха нов катастрофален резултат в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига и с общ резултат 2:10 отпаднаха от турнира. За 7-и пореден сезон те не могат да прескочат първото стъпало в елиминациите, което определено не е повод за гордост.

По време на мача телевизионните камери уловиха как замененият Алексис се смее скришом на пейката, докато тимът му бива разбит от Байерн. Това е най-пресният инцидент с него, а в последно време техничарят привлича внимание все по грешните поводи.

На Алексис му писнало от Венгер, търси изход

Тъкмо в тази връзка се изказа и Холоуей, който бе гост в сутрешно телевизионно предаване, където един от водещите бе легендата на Арсенал Рей Парлър. Именно последният запита специалиста трудно ли е да държиш всички играчи щастливи. „Не би трябвало да е нужно да караш играчите да се чувстват желани. Преди няколко седмици, когато Алексис Санчес бе сменен (срещу Суонси – б.р.), колко всъщност егоистично постъпи той? Той се тръшна на пейката и си сложи качулката все едно бе настъпил краят на света“, коментира Холоуей.

Скандал със съотборници оставил Санчес на пейката срещу Ливърпул

„Съжалявам, но не това е начинът да се държиш, когато твой съотборник заема мястото ти, след като си вкарал два гола, егоистично прасе такова!“

„Просто не е редно. Какъв егоист трябва да си само! Става дума за твоите съотборници и може би това е причината Арсенал да не печели в момента. Може би сред тях се е насадил твърде много егоизъм. Може би всички тимове в света го искат, но преди всичко трябва да си отборен играч. Иначе просто е невъзможно да командваш твоите футболисти“, заключи Холоуей.