Съпругата на Уейн Рууни – Колийн е поискала от футболиста да си вземе отпуска от Евертън, която да използва, за да съхрани разклатения им брак.

Един от новите в Евертън вече мечтае за капитанската лента

Съвместното бъдеще на двойката е поставено под сериозно съмнение, след като наскоро полицията залови бившия английски национал да шофира пиян чужда кола в компанията на дама, която не бе законната му жена. Това не е първото подобно провинение на Рууни и затова този път 31-годишната Колийн иска нейния избраник да покаже, че наистина цени семейството си.

Колийн хвърли пръстена на Рууни!

Госпожа Рууни е казала, че очаква от Уейн да проведе разговор с мениджъра Роналд Куман и да поиска от холандеца да бъде пуснат в отпуск. Още отсега е ясно, че треньорът едва ли ще приеме добре молбата на опитния нападател, особено след като публично изрази разочарованията си от действията на Рууни.

В същото време Колийн иска цялата фамилия временно да се махне от Ливърпул, докато изглажда проблемите. Тя дори е склонна да почака за подобна ваканция до следващата международна пауза, ако Евертън отхвърли молбата на Рууни.