"Това бяха щури 10 часа" - това бяха първите думи на мистериозната брюнетка, която е била в колата с Уейн Рууни, когато нападателят бе арестуван да шофира под влияние на алкохол.

Рууни бил с жена, когато го спряла полицията

29-годишната дама се казва Лора Симпсън и за първи път проговори пред "Сън", където говори за 10 часа, изпълнени с пиене на просеко и водка заедно със звездата на Евертън преди той да бъде арестуван.

Рууни бе спипан да кара автомобила на Симпсън, която признава, че е била по-пияна от футболиста и не е била в състояние да застане зад волана.

Куман предупреди Рууни: Още един гаф и си аут

Симпсън сподели, че Рууни е бил "много притеснен", след като полицията го е спряла, но не си спомня къде са били двамата по това време. "Не знам какво да кажа, всичко стана толкова бързо. Беше вихрушка. Не знам дали беше, защото бях пияна, но той не ми изглеждаше пиян."

Шумен развод чака Рууни след запоя с чужда мадама

По това време съпругата на Уейн Колийн е била на почивка в Майорка. Когато научила новините за поведението на мъжа си, тя долетяла веднага, вдигнала му шумен скандал и се прибрала в дома на родителите си.  Според вестник "Сън", тя била категорична, че иска развод.

Семейство Рууни вдигна сватба преди повече от 9 години, като двойката е заедно от 2001 г., когато футболистът е бил на 15 години, а Колийн - на 14. Те имат вече трима синове, а половинката на Рууни е бременна с четвъртото им дете.