На 3 април най-сетне Тотнъм ще може да изиграе първия си мач на своя нов стадион с капацитет 62062 души. Само че шефовете на фенклубовете на тима са притеснени, че новото съображение може да остава и полупразно при новите цени на билетите.

Откриването на ултрамодерното съоражение ще бъде с мача срещу Кристал Палас, за който повечето билети са с поне 10 паунда по-скъпи от билетите за мачовете на "шпорите" на "Уембли".

Най-скъпите билети за категория А ще струват 98 паунда. По-голямо обаче е увеличението за категории В и С, които са с между 30 и 50% по-скъпи отколкото бяха на стария "Уайт Харт Лейн".

Тимът на Маурисио Почетино ще играе на новия стадион последните си пет домакински мача от Премиършип както и първия двубой от четвъртфиналите в Шампионска лига срещу Манчестър Сити.

Билетите за категория А започват от 52 паунда, за В са от 43 до 95, а за С от 30 до 80.

Съветът на привържениците на Тотнъм излезе с официална позиция по темата: "Нашето главно притеснение е увеличението в цените на категории В и С, което ще направи достъпът до тези мачове много труден, след като еуфорията от новия стадион премине. Клубът твърди, че цените не са сравними, но разходите за феновете са сравними и това е огромно увеличение за малко над два сезона."