Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини показа ясно какво мисли за легендата на кръвния съперник Ливърпул - Джейми Карагър. Халфът си припомни тежките думи на някогашния защитник след инцидента с Роберт Хут от Лестър през миналия сезон, за да му отвърне доста агресивно.

В интервю пред белгийска медия Фелаини върна лентата назад до равенството 1:1 на „Олд Трафорд“, когато в 22-ата минута бившият ас на Евертън фрасна Хут с лакът в гърлото, след като германецът го провокира. Железният бранител на „лисиците“ оскуба Фелаини с всичка сила, а по-късно играчът на Юнайтед бе наказан за 3 срещи.

Тогава Карагър си позволи тежки слова по негов адрес. „Лично аз се надявам повече да не го видим в мач от Висшата лига. Наказание от три мача няма да повлияе на човек като Фелаини. Той е рецидивист и премина границата, отвъд която хората едва ли ще продължат да го защитават като високо момче, което се опитва да използва ръцете си при отскока“, каза тогава Карагър.

Въпреки, че от инцидента измина доста време, Фелаини явно не е простил на Карагър. „Ако аз съм агресор и насилник, то какъв е Карагър? Той е шампион по говоренето на глупости и световен такъв в чупенето на крака. Само напишете името му в интернет и ще видите за какво говоря“, отвърна белгийският играч на Юнайтед.