Футболистът на Челси Сеск Фабрегас коментира, че е бил в доста неприятно състояние в началото на сезона във Висшата лига, когато Челси бе изпаднал в криза. Испанецът направи шокиращо признание, че в този период е чувствал, че сякаш е забравил как да играе футбол.

Припомняме, че действащите шампиони стартираха кампанията повече от неубедително, а напрежението в отбора бе осезаемо. Това доведе до уволнението на Жозе Моуриньо от мениджърския пост, а „сините“ от Лондон в момента заемат 10-о място в класирането. Отборът има 44 точки в актива си след 33 кръга, в които записаха 11 победи, 11 загуби и 11 равенства.

Челси продава Оскар и Оби Микел в Китай

„Веднъж след мача с Борнемут, бях в леглото и разговарях с жена ми“, започна Фабрегас разказа си. „Аз бях забравил как да играя футбол. Имах топката в краката си, но не знаех какво да правя с нея. Беше доста трудно в тези няколко месеца, докато върнах доверието в себе си“.

Преди няколко дни пък Фабрегас изрази мнение, че отборът е виновен за уволнението на Жозе Моуриньо и сподели, че Специалния твърде много вярвал в своите възпитаници. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS