Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери е обвинил вече бившата си приятелка Саша Райт за лошата форма на "топчиите" и по-нататъшното уволнение на специалиста. 

40 снимки

Емери загуби поста си през декември, но двамата с Райт са се разделили още през септември, когато и неубедителните игри на отбора на Арсенал започнаха. Бившата приятелка на испанеца разкри някои интересни детайли около този период, включително, че Емери я е нарекъл "бяла вещица" заради лошите резултати. 

"През декември той ме обвини за уволнението си от Арсенал. Нарече ме бяла вещица, която му е донесла много лош късмет", започна Райт.

"Сподели ми, че след раздялата ни е бил много стресиран и не е могъл да се концентрира върху работата си. Затова и ме обвини за лошите резултати на отбора. Вярвах, че с Унай един ден ще се оженим и ще имаме деца. Мислех го за джентълмен и семеен човек. Накрая осъзнах, че не е готов за сериозна връзка.". 

"Срещахме се след мачовете и той винаги беше много стресиран, ако отборът не е играл добре и ако не е постигнал добър резултат. Винаги гледаше футбол и редовно лягаше с един мач на лаптопа и друг на таблета. Беше малко досадно, но това беше неговата дневна рутина и я приемах", завърши 35-годишната Райт.