Неделната програма на 21-ия кръг на Висшата лига предлага една от английските класики. Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул тази вечер от 18.00 часа. Двубоя ще може да следите по DIEMA SPORT и по GONG PLAY.

Тези срещи винаги са вещаели особени емоции, а по-конкретно предстоящата крие важен залог и за двата състава. Трите точки са от съществено значение и за „червените дяволи“, и за „мърсисайдци“. При успех момчетата на Юрген Клоп ще намалят изоставането от лидера Челси. „Сините“ спечелиха гостуването си на Лестър и с мач повече са на 8 пункта пред „червените“. Същевременно Юнайтед се намира на шестото място в класирането и евентуално поражение, би означавало още по-сериозно отдалечаване от челните позиции.

Добрата новина за мениджъра на домакините Жозе Моуриньо е, че няма сериозни кадрови проблеми. Само Маркос Рохо е под въпрос за двубоя. Същевременно в ответния лагер Джордан Хендерсън и Филипе Коутиньо се включиха пълноценно в тренировъчния процес и по всяка вероятност Юрген Клоп ще разчита на тях.

Първият мач между двата тима за този сезон завърши при нулево реми.  

В ранния двубой от програмата Евертън приема Манчестър Сити. Срещата е от 15.30 часа. Ще може да я проследите по DIEMA SPORT и по GONG PLAY. 


Забележка: В прикаченото видео виждате кадри от първия мач между Манчестър Юнайтед и Ливърпул за сезона.