Полузащитникът и един от капитаните на Арсенал Гранит Джака заяви, че не обръща голямо внимание на критиките, които се изляха по негов адрес след 2:2 срещу Тотнъм в градското дерби.

През уикенда швейцарският национал можеше да се окаже далеч по-сериозен антигерой, след като направи очевидна дузпа с крайно закъснял шпагат срещу Хьон-Мин Сон. От бялата точка Хари Кейн реализира за 2:0 в 40-ата минута и по всичко личеше, че за „топчиите” се задава ново голямо крушение. Все пак още преди паузата Александър Лаказет върна едно попадение, а след нея Пиер-Емерик Обамеянг фиксира крайното 2:2.

„Разбира се, че критиците винаги са на линия. Мисля, че в дербито на Северен Лондон направихме добър мач”, коментира 26-годишният Джака. „Допуснах грешка с дузпата, но ако сте гледали мача, можехме да спечелим.”

„Имахме много положения, но така е във футбола. Никой не говори за головите ситуации, никой не говори за това колко пропуски имахме. Винаги се говори за грешките. Това е част от играта”, добави Джака.