Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, остана много разочарован след драматичната загуба с 2:3 от Манчестър Сити. Отборът му водеше в резултата, но допусна обрат в края. Наставникът заяви, че причината за това е, че силите му на играчите просто са свършили в заключителните минути.

Gulliver/GettyImages
79 снимки

„Изиграхме много добро първо полувреме. От началото до края показахме смел футбол. Може би през втората част просто ни свършиха силите. Изглеждаше, че сме направили достатъчно, за да вземем поне точка. С начина, по който се защитавахме, изглеждаше, че ще удържим равенството, но не успяхме накрая. В момента сме ограничени откъм играчи на пейката. Момчетата дадоха всичко от себе си през първата част, изглеждахме добре, но не успяхме да продължим по този начин“, заяви Хау.

„Съперникът има голяма класа, но трябваше да намерим начин да ги излъжем. Надявах се, че ще вземем поне точка, което щеше да е добре. През първото полувреме физически им създадохме доста проблеми, успявахме да разтеглим защитата им. Имахме положения, а след като поведохме, бяхме в отлична позиция, но не успяхме да се възползваме. Разочароващото е, че в последния месец често малко не ни достига. Трябва да приемем това, но се надявам скоро да се завърнат някои играчи и това да ни помогне да си стъпим на краката“, допълни английският специалист.