Контузиите на защитника на Нюкасъл Тино Ливраменто и нападателя Мигел Алмирон не са толкова сериозни, каквито бяха първоначалните опасения. Двамата може да се завърнат в игра в следващите седмици, разкри мениджърът Еди Хау.

Ливраменто и Алмирон напуснаха преждевременно терена заради травми при победата на Нюкасъл над Уест Хям с 4:3 миналата събота, а след това не попаднаха за двубоя с Евертън във вторник, завършил при равенство 1:1.

"При Тони ситуацията беше очевидна, но за щастие, контузията не е толкова сериозна, колкото можеше да бъде. Той може бързо да се завърне", каза Хау преди утрешното гостуване на Фулъм.

"Мигел изкълчи леко коляното си и също не става дума за  сериозна травма, но достатъчна, за да го остави извън игра", обясни още мениджърът на Нюкасъл.

Тимът му заема осмо място във временното класиране с 44 точки от 30 изиграни мача.

"Трудното е, когато загубиш още играчи заради контузии. Тогава е сложно да се контролира ситуацията, тъй като нямаш гъвкавостта, за да предпазиш футболисти, а ние сме в такова положение от месеци, особено що се отнася до нашите защитници", добави Еди Хау./БТА