Защитникът на Борнемут Тайрън Мингс определено загатна за мазохистични наклонности, след като призна, че физическите сблъсъци със Златан Ибрахимович вчера са му харесали.

Двамата със звездата на Манчестър Юнайтед бяха главните действащи лица при ремито 1:1 на „Олд Трафорд“, като почти сигурно англичанинът ще издейства солидно наказание за шведския таран. Всичко тръгна от един епизод от двубоя, в който Мингс стъпи върху главата на падналия Ибра, като останаха съмнения дали действията му бяха просто плод на случайност.

Стъпкаха главата на Ибра, той не остана длъжен

Впоследствие Златан не остана длъжен на Мингс и при единоборство за висока топка съвсем целенасочено го начели с лакът в лицето. Търканията помежду им не се ограничиха само с това, тъй като 23-годишният Мингс явно бе получил задачата да бъде личен пазач на Ибрахимович. Англичанинът остана на терена до 78-ата минута, когато беше заменен заради контузия, а след мача заяви, че не е стъпил нарочно върху главата на Ибракадабра.

Ибра: Мингс сам скочи към лакътя ми

„Просто опитах да прескоча противников футболист, дори не гледах към него. Ситуацията бе стечение на лош късмет и сега сигурно ще бъде раздухана в социалните медии“, заяви играчът на Борнемут. „Не, със сигурност не целях да направя точно това.“

Тежка секира се стоварва върху Ибра

„Мисля, че с Ибрахимович си спретнахме хубава битка този следобед, която ми хареса много. Смятам, че се представих достатъчно добре като защитник срещу него, а той е показвал какво умее. Златан е голям и силен човек, който на всичкото отгоре разполага с качеството да те остави зад гърба си във всеки един момент“, добави Мингс.