От днес до 15.06.2017 всички желаещи да се присъединят към най-голeмия организиран фен клуб на чуждестранен отбор в България (ASCB) ще имат възможността да го направят на http://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/

Крайният срок важи и за всички, които желаят да подновят членството си.

„За разлика от любимия ни клуб ни можем ние  да се похвалим с много успешен сезон“, заявиха от ръководството на ASCB. 

„Безупречната организация по време на гостуването на Лудогорец в София, представянето на книгата „Арсен Венгер“ на Джон Крос, участвахме в няколко благородни начиния, сред които- благотворителният търг на Дарик радио, спортният празник заедно с Отбора на сърцето на Лео Бианки и приятелите ни от фен клуба на Нюкасъл в полза на децата от аутистичния спектър. А в  края на юни преди тържествата по случай 14-тия ни рожден ден, които ще се състоят в Габрово, ще проведем за втора поредна година кампанията по безвъзмездно кръводаряване „Be a gooner, be a giver” . Надяваме се след края на кампания да сме първият фен клуб на чуждестранен отбор в България с над 600 членове", коментираха от организацията.

Размерът на членския внос остава 30 лв за пълнолетни и 15 лв. за непълнолетни, като има и допълнителни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всички нови членове, както и подновилите членство ще получат персонализирана членска карта заедно с подарък (който обещава да бъде много интригуващ), възможността да кандидатства за билети за домакинствата на Арсенал в Лондон и гостуванията им в Европа, както  и да участва в многобройните инициативи, които организира ASCB. 

Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен.