Капитанът на Уотфорд Трой Дийни назова нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес „загубеняк”, след като неговият отбор стигна до драматичен обрат в полуфинал за ФА Къп срещу Уулвс.

Уотфорд губеше с 0:2, но с късни два гола в края на мача прати срещата в продължения, в които вкара още един, за да отиде към финала на „Уембли”. Раул Хименес отбеляза втория гол за „вълците”, след което изтича зад вратата и сложи на главата си маската на Син Кара (кечист в WWE), с което изрази подкрепата към кечиста преди Кеч Мания. Именно след гола на Хименес дойде първият за Уотфорд, дело на Жерар Деулофеу, а в добавеното време на срещата именно Трой Дийни прати мача в продължения, след като си заработи дузпа, след което я реализира.

Дийни видя повторение на телевизионните камери на гола, след което довери. „Радвам се, че е сложил тази маска – може и сега да я носи. Само, че сега е загубеняк. Нека се наслади на маската, а ние си взехме победата”, сподели капитанът на „стършелите” след големия успех.

След изказването си пък Дийни подчерта, че е голям фен на Раул Хименес, който подписа постоянен договор с Уулвс по-рано през седмицата, но потвърди, че празненствата на португалската звезда е била прибързана. „Раул е топ играч. Има чудесен завършек, но не разбирам това с маската. Щастлив съм обаче, че виждам това сега, тъй като ако беше станало в реално време, то можеше да сторя някоя глупост”, завърши нападателят на Уотфорд.