Защитникът на Челси Давид Луис сподели, че тимът му все още не се е отказал от борбата за титлата в Премиършип. "Сините" изостават с 11 точки от лидера Ливърпул, но тази преднина можеше да бъде намалена днес, но Челси допусна загуба в домакинския си мач срещу Лестър.

Лондонският тим на старта на сезона съумя да удържи на лудото темпо, което наложиха Манчестър Сити и Ливърпул, след което настъпи известен спад. Миникризата обаче бе преодоляна успешно и според Луис, отборът не иска да се задоволи само с място в Топ 4.

"Всеки знае колко сложно първенство е Премиършип, затова трябва да мислим стъпка по стъпка. Треньорът ни показа насоката, в която трябва да се движим и ние излизаме на терена и се стремим да набираме точки, за да се борим за титлата, а не просто за мястото си в Топ 4. Да, мисля, че титлата е реална цел за нас, но от скромност казвам, че трябва да се движим стъпка по стъпка. Разбира се, изгубихме много точки и можеше да сме на по-добра позиция сега, но всички знаят, че в тази лига всеки може да победи всеки. Не съм за първа година в Премиършип, затова знам, че тук може да се случи всичко", обяви Луис, цитиран от Sky Sports. /БГНЕС