Изключително успешната Fantasy Premier league в България - ffstars, продължава да вижда oтлични постижения с участниците в нея. Мениджър на месец септември стана Цони Златев, който е от град Провадия и благодарение на него се разбра за ФПЛ обществото в града, което наброява над 100 човека вече. Втори във временното подреждане е Петър Жеков, който също е от този град, а Златев направи интервю, с което даде указания как постигна успеха си през деветия месец от годината.

Наградата за постижението на Цони е фланелка на Тотнъм, която той ще подари на баща си. Той е фен на Ливърпул и Арсенал от ПЛ, но подчертава своята страст към Ювентус. Разбира се, поканихме Цони и цялата фентъзи общност в Провадия на 10 ноември на откриването на ffstars в спортен бар “Академията”, можеш да се присъединиш оттук:

Наградата за Мениджър на месеца е осигурена от нашия технологичен партньор, компания в индустрията на Блокчейн – Jarvis (Джарвис). Ето какво казват те: “В Джарвис наистина вярваме, че Блокчейн технологията създава паралелна финансова система, която не измества традиционната, а добавя стойност за хората останали извън съществуващата инфраструктура. Също така вярваме, че Блокчейн ще създава стойност в сферата на хазарта и игрите особено в електронните спортове и фентъзи игрите. Ето защо ние силно подкрепяме инициативата на ffstars и вярваме в нейния успех.

ffstars