Един неуспешен пас може да накара всички футболни фенове по света да ти се смеят. Това разбра португалският халф на Суонси Ренато Санчес след двубоя срещу Челси, загубен с 0:1.

Неочакван "син" герой зарадва Челси

Само до преди година Санчес бе считан за може би най-големия футболен талант, а европейските грандове завиждаха на Байерн Мюнхен, че успя да привлече португалския национал.

Само че Санчес така и не се наложи при баварците, които се видяха принудени да го изпратят под наем в Суонси с надеждата там той да играе повече и да възвърне формата, която му спечели наградата "Златно момче" на Евро 2016.

Е, игровото време португалецът получава, но представянето му става все по-лошо и в Суонси вече горчиво съжаляват за 8,5-те милиона евро, които платиха за наема на Санчес до края на сезона.

Мениджърът Пол Клемънт, който работи със Санчес и в Байерн като асистент на Карло Анчелоти, продължава да настоява, че скоро халфът ще покаже истинските си качества. И той обаче бе безмълвен след изпълнението на португалеца в четвъртък вечер.

А какво бе то? Ами, неориентираният Санчес, напълно необезпокояван от противникови футболисти, отправи пас към едно от рекламните пана. На него се виждаше логото на енергийната напитка Карабао, която е спонсор и на турнира за Купата на Лигата. За зла беда на младия футболист, логото е в червено и той го взе за съотборник...

В Суонси се хванаха за главите след дебюта на Ренато Санчес