Уест Хем се класира за четвъртия кръг на Купата на Англия, след като спечели с 2:0 домакинството си на Бирмингам.

Артур Мусуаку комбинира с Шанде Силва във 2-та минута, а той стреля, но ударът му бе избит от Лий Камп в корнер.  

Уест Хем поведе в резултата във 2-та минута. Грейди Диангана центрира от корнер в наказателното поле на Бирмингам, където Анджело Огбона стреля с глава, Лий Камп успя да спаси удара му, но изпусна неумело топката в краката на Марко Арнаутович, който отблизо не пропусна да вкара.

Мениджърът на Уест Хем Мануел Пелегрини взе решение да направи превантивна смяна в своя състав в 20-та минута, изкарвайки от игра Марко Арнаутович, а на негово място се появи Анди Керъл.

Жак Магома центрира в наказателното поле на Уест Хем в 23-та минута, където Лукас Юткевич стреля с глава, но неточно в аут.

Самир Насри центрира в наказателното поле на Бирмингам в 28-та минута, където Иса Диоп стреля с глава, но Лий Камп спаси.

Ударът с глава на Лукас Юткевич бе блокиран в 29-та минута.

Самир Насри комбинира с Грейди Диангана , който стреля от границата на наказателното поле на Бирмингам в 40-та минута, но неточно в аут.

Последната възможност през първото полувреме бе за Бирмингам, когато Микел Кифтенбел отправи удар от границата на наказателното поле на Уест Хем, но неточно в аут.

Пред Лукас Юткевич се откри много добра възможност в 52-та минута. Той отправи опасен удар, но топката премина встрани от десния стълб на вратата на Адриан.

Уес Хардинг центрира в наказателното поле на Уест Хем в 69-та минута, където Лукас Юткевич стреля с глава, но Адриан нямаше проблеми да спаси.

Роберт Снодграс комбинира с Майкъл Антонио в 72-та минута, а той стреля, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Лий Камп.

Шанде Силва стреля от дистанция в 74-та минута, но неточно в аут.

Крейг Гарднър центрира в наказателното поле на Уест Хем в 81-та минута, след което Харли Дийн стреля с глава, но Адриан спаси.

Адриан отново се наложи да се намесва в 88-та минута, когато спаси удар на Жак Магома.

Анди Керъл направи много сериозен пропуск в 88-та минута, когато излезе сам срещу Лий Камп, след което го и преодоля, но топката рикошира в крака му и излезе в аут.

Уест Хем успя да вкара втори гол в първата минута на добавеното време на срещата, когато Майкъл Антонио сложи топката на главата на Анди Керъл, който я вкара в долния десен ъгъл на вратата на Лий Камп.

С този успех Уест Хем се класира напред, а Бирмингам отпада.