Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече е наясно с поне четирима от играчите, на които няма да разчита от януари нататък до края на сезона. Те са поставени в трансферния списък и вече са уведомени да си търсят нови тимове. 

Новината е на вестник "Индипендънт", който се позовава на свои източници от "Олд Трафорд". Интересното е, че сред тези четири "жертви" на Специалния не е капитанът Уейн Рууни, който напоследък се заседя дълго на пейката, а за дербито с Челси дори не беше в групата. 

Иначе напускащите са Мемфис Депай, Бастиан Швайнщайгер, Морган Шнайдерлин и Матео Дармиан. И четиримата не са част от плановете на португалеца за развитието на "червените дяволи" и ще бъдат пуснати с минимален финансов иск. 

Изглеждат ясни дестинациите на поне трима от тръгващите си. Швайнщайгер би трябвало още от 1 януари да заиграе в американската МЛС, Дармиан е на път към Интер, а Депай поема към Рома. 

Очаква се обаче и още играчи да последват съдбата на този квартет, но те поне ще имат сравнително достатъчно време да се докажат до края на годината и да покажат, че имат място на "Олд Трафорд".