Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е време неговите футболисти да се покажат като мъже и да докажат, че заслужават да играят за „червените дяволи“.

„Няма място за криене, защото нашите лица говореха сами по себе си. Ние наистина бяхме много тъжни след загубата от Челси, но отново ще кажа, че това не е за деца. Това са мачове за мъже и ние трябва да бъдем мъже“, коментира Моуриньо.

„Предпочитах да играем за Премиършип. Имаме лошо чувство във Висшата лига. Намираме се много труден период. Освен това изоставаме и на шест точки от върха“, добави португалецът.

„Сега ние сме на ход. Наистина сме много, много разочаровани, но пак казвам - това не е за деца, а за мъже. Трябва да сме мъже и да се подготвим за следващата среща."

„Трябва да спечелим мачовете, които ни предстоят. Не казвам, че ще ни бъде лесно, но трябва да победим Бърнли, Суонси, Уест Хем, Съндърланд и Мидълзбро. Трябва да спечелим тези мачове задължително. На отборите от топ 4 и 5 им предстоят мачове помежду им, в които те ще загубят точки“, каза още Жозе Моуриньо.