Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус изрази своята благодарност и признателност към боса на тима Майк Ашли. След като сделката за собствеността пропадна, всички очакваха тихо трансферно лято за клуба от североизточна Англия.

Това обаче далеч не беше така, като „свраките“ значително засилиха конкуренцията в състава. Райън Фрейзър и Калъм Уилсън от Борнемут, както и Джамал Луиз от Норич определено са попълнения, от които се очаква да вдигнат класата на отбора.

Привличането на ирландския национал Джеф Хендрик също се смята за добра находка в лятната селекция. Брус определено е щастлив от случващото се и благодари на клуба за усилията.

„Смятам, че се справяме добре на трансферния пазар. Благодаря на Майк и на всички, които спомогнаха да си осигурим толкова нови попълнения. Мисля, че ще изглеждаме стабилно и най-важното е, че имам избор", започна наставникът. 

"Знам, че хората, а включително и феновете бяха песимисти, но аз съм благодарен за това, с което разполагаме. Беше трудно, никога не е лесно да вземеш нов състезател. Ще опитаме да играем добър футбол и да се наслаждаваме на живота във висшата лига“, завърши Брус.