Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Андер Ерера посочи трима свои съотборници от периода си на “Олд Трафорд”, които смята, че имат качествата да бъдат сред най-добрите в света в бъдеще. Според испанеца това са Пол Погба, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд.

“И тримата разполагат с нужната класа да са в топ 10 на света”, заяви пред "The Athletic" Ерера, който в момента е играч на Пари Сен Жермен.

“Защо се възхищаваме на Лионел Меси, Кристиано Роналдо или дори на Еден Азар?Възхищаваме им се, защото поддържат тази висока форма от дълго време насам. Ако Марсиал, Погба и Рашфорд също са на висота за продължителен период, те могат да са в топ 10 или дори в топ 5. Може би няма да станат като Меси и Кристиано, защото те специално са уникални в исторически план. Рашфорд вече е напът да постигне това. Пол пък може да се превърне в най-добрия халф. Но да поддържаш това ниво е най-трудното нещо - да си на върха в неделя - сряда - неделя…по всяко време. Ако тримата успеят да го сторят, то Манчестър Юнайтед със сигурност ще спечели Висшата лига", коментира още Ерера.