Легендарният български голмайстор Димитър Бербатов прогнозира, че непобедената серия на Ливърпул през този сезон ще приключи при гостуването на Норич в двубой от 26-тия кръг на Висшата лига. 

Отборът на Юрген Клоп няма поражение в 25 срещи през този сезон, водейки с изумителните 22 точки пред втория в класирането Манчестър Сити и изглежда, че няма сила, която да може да спре "мърсисайдци" към първа титла от 30 години насам. 

Бербатов обаче смята, че това няма да стане с непобеден сезон, като бившият български стрелец очаква поражението да дойде именно срещу намиращия се на последно място в таблицата в Англия Норич Сити. 

"Имам чувството, че ако Ливърпул загуби този сезон, то ще е срещу нискоразреден тим. Норич вече победиха Сити с 3:2 по-рано през сезона, така че не виждам причина да не повторят успеха и тук", беше коментарът на Митко в рубриката с прогнози за изданието "The Metro". 

Сред другите интересни очаквания на българина попадат и победа на Арсенал с 3:0 срещу Нюкасъл и равенство 1:1 между Манчестър Юнайтед и Челси в голямото дерби на кръга.