Жозе Моуриньо и Пол Погба изглежда заровиха томахавката. Или поне така изглеждаше по време на тренировката на Манчестър Юнайтед в понеделник.

Тимът се подготвя за срещата си с Валенсия в Шампионската лига във вторник вечер.

И двамата излязоха за заниманието по-рано през деня в добро настроение. Усмивките се върнаха по лицата на Пол Погба и Жозе Моуриньо, пишат в Англия. По всичко личи, че заедно ще се опитат да върнат „червените дяволи“ в „правия път“, независимо от големия скандал, който се разрази между двамата.

В състава обаче има един футболист, чиято усмивка все още не се е върнала – тази на Алексис Санчес.

Чилиецът се наложи да изгледа последния мач срещу Уест Хем (1:3) от пейката, след като не попадна в състава на Моуриньо. 29-годишният чилиец даде ясно да се разбере, че е растроен от решението на португалеца.

Алексис Санчес все още няма гол за Манчестър Юнайтед от началото на сезона, а дългосрочното бъдеще на футболиста в клуба е под въпрос. Бившият играч на Арсенал печели по 500 хиляди паунда на седмица.

Ашли Йънг и Джеси Лингард не взеха участие в тренировката на „червените дяволи“. Лингард има проблем в слабините, което му попречи да вземе участие в мача пшрез уикенда срещу Уест Хем (1:3).