Бившата футболна съпруга Даниел Лойд застана зад Колийн Рууни в скандала, който се разрази с половинката на Джейми Варди - Ребека. Г-жа Лойд беше доста крайна, като дори стигна до обидни квалификации.

Даниел Лойд, която беше омъжена за бившия играч на Тотнъм Джейми О’Хара, нарече Ребека Варди „плъх” (в смисъла на човек, който предава близките си). 35-годишната Лойд пусна серия от емоджита на мишки в социалните мрежи, за да се опита да обрисува какво мисли за обвинената в измяна футболна съпруга.

От друга страна, Никола МакЛийн, съпруга на бившия футболист на КПР Томас Уилямс, се опита да защити г-жа Варди.

Вчера половинката на Уейн Рууни обвини своята колежка публично, че именно тя е издавала историите от затворения ѝ профил в Инстаграм на таблоида „Сън”. Г-жа Варди отрече твърденията. Въпреки това драмата занимава вече втори ден жълтите медии на Острова.

Даниел Лойд е английския модел, бивша Мис Англия (2004 година). Тя се снима и за Playboy през 2006 година. Популярна е и с участието си в много телевизионни риалити предавания. През 2012 година се омъжи за Джейми О’Хара, но двамата стигнаха до развод през 2014.