Съпругата на играча на Лестър Джейми Варди - Ребека - е плакала по телефона на своята доскорошна приятелка Колийн Рууни, в опит да я убеди, че не е продавала нейните истории на британския таблоид „Сън”.

Вчера половинката на Уейн Рууни обвини своята колежка публично, че именно тя е издавала историите от затворения ѝ профил в Инстаграм на вестника. Ребека Варди обаче отрече твърденията.

Ребека се опитала всячески да обясни на Колийн, че не тя е в основата на предателството.

„Тя ѝ се молеше, но беше отхвърлена”, разкри източник на „Сън”.

Драмата между двете футболни съпруги е застъпена много сериозно в жълтите издания на Острова. След като избухна публично скандалът, в социалните мрежи се разрази истинско забавление на гърба на Колийн и Ребека, които попаднаха под перото на шегаджиите.

Шокирана и разстроена от случилото се г-жа Варди веднага се опитала лично по телефона да обясни на Колийн Рууни, че няма нищо общо с изтеклите фалшиви новини. Съпругата на бившия английски национал обаче не простила на своята приятелка, поне засега.

„Беки беше наистина разстроена и се молеше на Колийн да ѝ повярва. Тя наистина искаше да изглади нещата по възможно най-приятелския начин и се опита да накара Колийн да се постави на нейното място”, разкри източникът на „Сън”.

“Когато Беки публикува собственото си съобщение в социалните мрежи, тя го направи, за да отвърне на Колийн, защото беше разстроена вече. След случилото се вече никога повече няма да бъдат приятелки”, каза още източникът.