Публичният скандал между Ребека Варди и Колийн Рууни, съпруги на футболистите Джейми Варди и Уейн Рууни, се превърна в истински хит в социалните мрежи. Хиляди фенове започнаха да споделят закачки по адрес на двете дами.

Освен читателите, футболните съпруги паднаха в жертва дори на отбора на Рома, или по-точно на админа, който поддържа техния акаунт в Twitter.

“Римските вълци” побързаха да блокират от профила си Ребека Варди, за да не започне да „изтича” информация от тях към британския таблоид „Сън”. Отборът на Рома е популярен с техния забавен стил на писане в социалните мрежи.

В действителност Колийн Рууни обвини публично, след дълго лично разследване на своя профил в Instagram, че Ребека Варди е издавала нейните лични новини, публикувани в акаунта ѝ, на „Сън”. При това, съпругата на Уейн Рууни е приложила истински капан с фалшиви новини и блокиране на профили, за да разбере кой е човекът от нейното обкръжение, който издава всичко на вестника.

Шегите и закачките в социалните мрежи варират в пълната гама - от много забавни и смешни до изключително жлъчни. Предлагаме ви да погледнем от смешната страна на скандала: