Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо показа, че изобщо не се притеснява за бъдещето си, въпреки поредния разочароващ резултат за „сините“ този сезон.

Снощи лондончани отпаднаха от турнира за Купата на лигата от Стоук Сити след изпълнения на дузпи.

В антигерой за своя тим се превърна Еден Азар, който пропусна от бялата точка, след като неговият удар бе спасен от Джак Бътланд. „Грънчарите“ се поздравиха с успех с 5:4, а в редовното време мачът завърши 1:1.

Наскоро собственикът на Челси Роман Абрамович застана зад Моуриньо и подкрепи португалския спец, въпреки кошмарния старт на сезона. В последните си пет мача във Висшата лига, Челси регистрира цели пет загуби, а в събота приема Ливърпул. Двубоят можете да гледате от 14.45 часа в Gong Play и по Diema Sport 2.

„Не ми трябва нищо повече. Като цяло моята ситуация е фантастична. Утре имам поичвен ден, имам и фантастично семейство. Спя спокойно всяка нощ. Ще се насладя на деня си. В четвъртък предстои един ден, който ще бъде като всички останали в последните 15 години от моя живот“, коментира Моуриньо след загубата на стадион „Британия“.

„Малко е странно как преди няколко месеца аз спечелих толкова много мачове и бях шампион на Англия. Тогава хората казваха, че има неща много по важни от резултатите. Сега тези резултати са всичко. Това е леко противоречие“, каза още португалецът.