Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо беше съкрушен след поражението от Лестър, което свлече тима му още по-надолу в класирането и заби поредния пирон в ковчега на амбициите на тима му за този сезон. 

Португалецът беше изключително откровен и призна, че се чувства предаден от това, че някои от играчите не могат да разберат указанията му. Той добави, че има футболисти в състава му, които не показват нужното ниво. 

"Едно от най-добрите ми качества като мениджър, е да чета играта на противника и да го смилам за играчите си. Разглеждам всеки детайл и им го посочвам. И после получаваме два гола, като тези от Лестър... Това не мога да го приема, прекалено ми е трудно. Чувствам се така, сякаш работата ми е предадена от играчите."

"Просто ни е трудно да бележим голове, когато някои от играчите в тази зона не са на ниво. Това е очевидно и всеки го забелязва. И когато имаш повече от един футболист, който не е на нивото си, в няколко ключови позиции, става трудно да се бориш за целите си", сподели Моуриньо. 

Той заяви още, че няма намерение да променя стила си на работа и ще продължава по същия начин в търсене на обрат за тима му в представянето до края на сезона. Жозе чистосърдечно призна, че лондончани вече нямат шанс за място в Топ 4. 

"Не знам да работя по друг начин, освен този, който прилагам сега. Винаги гледам да съм на топниво в ежедневната си работа. И ако трябва да съм честен, нямам нито една забележка към играчите си в тренировките."

"Миналата година работихме забележително с тях и спечелихме титлата. Тогава успях да ги кача на ниво, което даже някои от тях не подозираха, че могат да достигнат. Този сезон са напълно различни, разбира се - не всичките. Но е очевадно, че за някои от тях трудностите идват в повече."

"Това си личи и от резултатите. А след такива резултати, определено нямаме никакви шансове за място в Топ 4, те бяха абсолютно разбити", сподели още мениджърът на лондончани след двубоя с Лестър.