Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази съжаление, че не е получил достатъчно време начело на „червените дяволи“, за да прокара всички свои идеи. Специалистът призна, че в началото е бил съветван от сър Алекс Фъргюсън за промените, които е трябвало да бъдат направени в отбора на Юнайтед.

Мойс наследи Фъргюсън начело на Манчестър, но остана на поста си само десет месеца, въпреки че контрактът му бе за срок от шест години. В момента Дейвид Мойс е без работа, но допълни, че не бърза да се завръща на треньорската скамейка.

„Наистина се наслаждавах на престоя си в Юнайтед. Научих някои безценни уроци. Сигурен съм, че ще имам полза от този опит. Сигурен съм, че ще бъда много по-опитен и по-мъдър след краткия си престой на „Олд Трафорд“, коментира Мойс.

„Когато наследих сър Алекс Фъргюсън той ме посъветва за промените, които трябваше да бъдат направени. Приех съветите му и започнах с промените и модернизацията в някои аспекти. Аз също видях някои неща, които трябваше да се променят и направихме планове. Те обаче нямаше как да се случат за няколко седмици или месеци. Жалко, че не ми бе дадено време, за да успея“, каза още бившият наставник на Манчестър Юнайтед.