Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес разкри, че също се чувства наранен, подобно на феновете, заради колебливата игра на отбора през този сезон. "Карамелите" разполагат с много класен състав, но въпреки това са едва 12-и в класирането, а мнозина очакваха от тях да се борят дори за Шампионска лига. 

Сега на мърсисайдци им предстои последният шанс да запишат нещо значимо през сезона си. В събота играят четвъртфинал за ФА Къп с Челси, а това е единствената надпревара, в която вече могат да оставят някаква по-значима следа. 

"Когато всички гледаме какви усилия влагат играчите и как нищо от това не им се отплаща, няма как да не се чувстваш зле. Усещам болката на феновете, тя е и у мен. Всички сме объркани от този сезон, защото всички сме в една лодка."

"Затова този четвъртфинален мач с Челси за Купата е много важен. Затова си мисля, че в него трябва да си вземем поуките от всички нещастия, които ни сполетяха през кампанията и да обърнем развоя в наша полза."

"Не бих казал, че от този мач зависи сезонът ни, но той определено е много важен. Дано победим, защото Евертън заслужава да е намесен в такива качествени битки с неясен финал", сподели Мартинес.