Мениджърът на Астън Вила Мартин О'Нийл отвърна на думите на Джон Тери, че на неговия тим му липсва класа да запази високо темпо през целите 90 минути на даден мач.

Тери бе част от тима на Челси, който разби Вила със 7:1 последния уикенд и английският защитник не бе изненадан от рухването на бирмингамци в последните минути на срещата.

Но мениджърът на Астън Вила, който отново ще се изправи срещу Челси в полуфинал от ФА къп на 10 април, изобщо не бе съгласен с коментарите на Тери.

"Според мен това е необосновано твърдениe от страна на Джон Тери, тъй като статистически това не е доказано. Всъщност, ако трябва да погледнем статистиката, ние сме един от най-коравите тимове в шампионата. Ако Челси бяха гледали последните ни мачове, определено не биха говорили така. На финала за Купата на Лигата, ние атакувахме Манчестър Юнайтед в края на мача и се опитвахме да изравним. Дори сър Алекс Фъргюсън заяви, че е бил щастлив да чуе финалния сигнал. Отбелязахме в 83-та минута срещу Уулвс, след като натискахме продължително съперника. А в следващия ни мач, от началото до края пресирахме Съндърланд и се питахме да победим. Това е необоснован коментар и не го смятам за правилен", заяви северноирландецът.