Шефовете на английския Тотнъм, където играе българския национален нападател Димитър Бербатов потвърдиха, че холандският специалист Мартин Йол остава мениджър на отбора.

От клуба обявиха, че е имало специална среща между спортно техническия щаб на лондончани и президента на „шпорите” Даниел Леви, на която са били уточнени всички въпросителни около бъдещето на Йол в клуба.

Тотнъм официално отрече да е имало преговори със Севиля за старши треньора Хуанде Рамос и определи всички информации за неговото идване на „Уайт Харт Лейн”, като спекулации.

„Ние имахме два последователни много добри сезона, през които завършихме на пета позиция. Аз съм президент с амбиции и искам моят отбор да играе в Шампионската лига. Бордът и феновете на клуба са на моето мнение, а след срещата разбрах, че и господин Йол също го споделя”, коментира Даниел Леви.

„Разговорът беше много положителен. Изгладихме всички несъответствия и аз разбрах ясно какви са амбициите ни през сезона. Имаме добър отбор и трябва да сме оптимисти за бъдещето. Сега ще се концентрирам върху работата си и ще направя всичко възможно по силите ми да се класираме в първите четири отбори в крайното класиране на Висшата лига. Убеден съм, че това е постижима цел”, сподели Мартин Йол.