Наставникът на Тотнъм Мартин Йол отказа да се поддаде на спекулациите около бъдещето му в клуба, след като на Острова започна да се говори за неговото евентуално уволнение. Специалистът сподели, че гледа единствено към предстоящия мач с Манчестър Юнайтед.

„Няма да ни е лесно срещу Юнайтед, но все пак се чувстваме по-уверени във възможностите си, особено след победата над Дарби Каунти през миналия уикенд”, каза Йол.

„Някои от момчетата ми ще се завърнат в игра, други все още са контузени. Нямаме оправдания. Точките са задължителни за нас, трябва да играем добре, както и да зарадваме нашите привърженици. Затова се занимаваме с футбол, това направихме и в събота”, продължи специалистът.

Червените дяволи” не започнаха сезона по най-добрия начин, също като нас. Намираме се на точка пред тях в класирането. Може би, това е най-големият клуб в Англия и всички знаят, че сър Алекс Фъргюсън ще успее да върне момчетата си към победите в Премиършип. В момента, при тях има няколко нови състезатели, на които ще им е нужно време, за да се адаптират. Това може да се окаже в наша полза”, завърши треньорът на Митко Бербатов.