В щаба на Манчестър Юнайтед нямат особени проблеми с контузени играчи преди ключовия сблъсък с градския съперник Манчестър Сити. Двата тима ще се срещнат тази неделя на „Олд Трафорд” , в мач от 10-я кръг във Висшата лига. Мачът можете да гледате от 16.05 часа в Gong Play и по телевизия Diema Sport.

„Ситуацията при нас наистина е доста добра, имайки предвид, че единствено Люк Шоу и Пади Макнеър са с по-тежки травми и ще отсъстват за дълго време от терена. Проблемът при Ашли Йънг е, че не е тренирал в последните три седмици, и поради тази причина той също отпада от сметките за двубоя със Сити”, коментира мениджърът на Манчестър Сити Луис ван Гаал.

„Като цяло винаги е добре, когато мениджърите имат по-богат избор от играчи. Това е и основната разлика през тази година в сравнение с миналата, когато нямах толкова много опции кого да пусна в игра”, добави още преди срещата треньорът на „червените дяволи” Луис Ван Гаал.

На противоположния полюс е ситуацията при „гражданите”, които ще бъдат без двама от най-важните си играчи в лицето на Серхио Агуеро и Давид Силва. /БГНЕС