Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал разкри какви са причините неговият тим да направи 0:0 с Кембридж в мач от турнира за Купата на Англия. Самият специалист не скри, че е бил изключително ядосан на своите играчи по време на почивката.

„Разбира се, че е притеснително. Направихме същите грешки срещу Йоувил Таун и срещу Куинс Парк Рейнджърс. Играхме по същия начин през първото полувреме“, заяви наставникът на „червените дяволи“.

През първото полувреме футболистите на Кембридж на три пъти дори бяха близо до това да отбележат гол. През втората част „червените дяволи“ определено се представиха по-силно, но не успяха да реализират създадените голови положения.

„Отново трябваше да съм строг. През второто полувреме се представихме много по-добре, все пак не сме отпаднали. Това е най-важното нещо. Но атмосферата тук, публиката, беше фантастична“, коментира още Луис ван Гаал.

„Бях много ядосан, но това е част от моята работа. Искам да съм много щастлив на почивката, но не винаги се получава“, каза още специалистът.