Кембридж направи истински подвиг и стигна до преиграване срещу Манчестър Юнайтед в четвъртия кръг на Купата на Англия. Отборът от Лига 2 се държа изключително достойно и на моменти дори затрудни елитния си съперник. През първото полувреме играчите на Кембридж на три пъти дори бяха близо до това да отбележат гол. През втората част „червените дяволи“ определено се представиха по-силно, но не успяха да реализират създадените голови положения.

Домакините създадоха напрежение пред вратата на Де Хеа в 7-та минута, но ударът на Джоунс бе неточен. Пет минути по-късно Хюз стреля, но не успя да намери очертатянията на вратата на Манчестър Юнайтед.

Аднан Янузай стреля в 22-та минута, но Дън спаси.

В 31-та минута се получи уникално разбъркване в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, след което Коулсън стреля, но неточно в аут.

Анхел ди Мария се опита да изненада Дън, но вратарят на Кембридж се бе пласирал добре и спаси. Аржентинецът пробва нов удар в 40-та минута, но Дън отново се намеси и спаси.

Ди Мария стреля от фаул в 44-та минута, но изпрати топката над напречната греда в аут.

Майкъл Карик изведе Радамел Фалкао в 62-та минута сам срещу Дън, но вратарят отново се прояви много силно и с крак успя да избие топката в корнер.

Манчестър Юнайтед направи нов сериозен пропуск в 71-та минута, когато Анхел Ди Мария пусна перфектен извеждащ пас към Робин ван Перси, който изскочи сам срещу Дън, но ударът му от въздуха бе неточен и изпрати топката в аут.

В добавеното време на мача се получи разбъркване в наказателното поле на Кембридж, а ударът на Ди Мария бе блокиран.

Така Кембридж и Манчестър Юнайтед ще преиграват на „Олд Трафорд“.