Новият мениджър на втородивизионния Лийдс Юнайтед – Марсело Биелса определено направи впечатление на своите футболисти в първия им ден на тренировки. Аржентинският специалист шокира играчите си с тежки двуразови занимания.

Знае се, че отборите на Ел Локо разчитат изключително много на постоянната преса, така че фитес подготовката е от жизнено важно значение. Поради този факт Биелса реши, че няма време за губене и още при първата си среща с тима на „Торп Арч” показа какво очаква.

Вестник „Таймс” доложи за двуразовите тренировки на самия старт, които са били придружени от забрана за напускане на клубната база преди 19,30 часа местно време. Това значи, че смазаните физически футболисти ще имат много кратка вечер по домовете, преди на днес да се завърнат към спартанските тренировки.

Прави впечатление, че нито един от отбора, който завърши на 13-о място в Чемпиъншип през миналия сезон, не е пускал постове в социалните мрежи веднага след края на тренировките или в часовете след това. На този етап не се знае дали това всъщност не е друго нареждане на Биелса.